header

Tjolöholm- Kungsbackas pärla

Kungbacka kommun har nu i form av stiftelse ansvaret för Tjolöholm. Vi har länge diskuterats i vilken omfattning som det skall finnas verksamhet,övernättningsmöjligheter och annat.

Nu har stiftelsen kommit fram med en vision som höjer ambitionsnivån väldigt mycket ocg lyfter Tjolöholm till den nivån det bör vara. Det vill säga ett bresöksmål för Västverige och kanske  hela Sverige. Detta kommer givetvis innebära att det kostar mer pengar för kommunenmen samtidigt får vi betydligt mer tillbaka.

Jag är stolt över visionen som stiftelsen har gjort, jag är stolt över att vi vill yfta framTjolöjholm som den pärla det är. Däremot som tycker jag att vi skall äga den själva i kommunen och inte,lämna ut den till någon annan. Den till för alla men är en viktig del för Kungsbackaborna.Om någon annan vill ta del i arbetet och lägga tid och kraft, gärna för mig men Ägandet skall vara Kungsbacka kommuns.

Larry Söder – Kristdemokrat.