header

Företagsklimatet bättre i Kungsbacka

Många kanske tycker att det inte är en dag för tidigt, när det gäller att företagsklimatet känns bättre. Vi förtroendevalda vill säkert ställa oss i kön och tala om hur förträffliga vi varit som gjorde detta. Politiska partierna kommer slåss om vem som drivit frågan hårdast, och Socialdemokraterna som vanligt kommer påpeka att de minsann lagt motion först i frågan. Men äras den som äras bör. Utan att vår näringslivschefs arbete och engagemang så hade vi inte kommit så långt. Även om vi inte fått sammanställningen än på undersökningen som Svensk näringsliv gjort,så har vi ändå märkt en oerhörd skillnad,eller hur. Vi kan fatta vilka politiska beslut som helst men utan en engagerad näringslivschef så blir det inget ändå. Nu gäller det att vi svarar upp mot de mål och krav som ställs……..men visst kan herr Fransson få njuta några dagar när han går till jobbet.

Larry Söder – Kristdemokrat.