header

Ett steg närmare med den nya skolan i Särö

Det har varit lite turbolent runt beslutsfattande kring nya skolan i Särö. Två nämnder har fattat olika beslut. En diskussion mellan de olika allianspartierna har givetvis förts och det är glädjande att se Per Ödman från Moderaternas uttalande i tidningen idag. Han ger stöd för Förskola och Grundskolas uppfattning till hur skolan skall byggas och att det är det som är huvudspåret. då blir skolan i två våningar, vi kan hålla ett högt tempo i processen och skolan blir klar så snart som möjligt utan krångligheter.

Tycker det ger en klar signal till de förtroendevalda i servicenämnden att de nu är ute i ogjort vatten och kanske skall lägga sin kraft på att göra ett så bra arbete med det förslaget som nu Förskola och Grundskola har lagt fram till kommunfullmäktige.
Han säger att det är ingen ide att bygga en skola som verksamheten inte vill ha, alldeles rätt.
Larry Söder – Kristdemokrat.